Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ξεκινά τη λειτουργία του το κοινωνικό φροντιστήριο Προποντίδας

Ξεκινά τη λειτουργία του το κοινωνικό φροντιστήριο Προποντίδας

mathites1Ξεκινούν με πρωτοβουλία του Δημάρχου Ν. Προποντίδας, κ. Καρρά Εμμανουήλ και του Τμήματος Παιδείας του Δήμου οι διαδικασίες για τη λειτουργία κοινωνικού φροντιστηρίου στο Δήμο. Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στα δημόσια σχολεία του Δήμου μας. Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για να ξεκινήσει η προσκόμιση των δικαιολογητικών που απαιτούνται.

Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν η Συντονίστρια του έργου και η Επιτροπή Παιδείας. Τα δικαιολογητικά θα συγκεντρώνονται από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου (τηλ 2373350257).

Ο Δήμαρχος Ν. Προποντίδας, κ. Καρράς Εμμανουήλ, ο οποίος έχει διατηρήσει και την αρμοδιότητα της Παιδείας, δήλωσε ότι η Δημοτική Αρχή προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στη υλοποίηση δεσμεύσεων που είχε αναλάβει για τη βοήθεια των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.