Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών στη Μίκρα Θεσσαλονίκης (18/6)

Ξεκινάει το 2ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών στη Μίκρα Θεσσαλονίκης (18/6)

afisa_camp2014Την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 17.00 το απόγευμα ξεκινάει το 2Ο Διεθνές Camp Επιλογής Ποδοσφαιριστών («Greek Free Agent Soccer Camp 2014») «Άρπαξε την ευκαιρία» στις αθλητικές της εγκαταστάσεις της Ένωσης στη Μίκρα, περιοχή Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, που διοργανώνει η Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας σε συνεργασία με την εταιρεία CK AGENCY Sports Management & Marketing.

Η διοργάνωση είναι διεθνής, θεσμοθετημένη από την UEFA και τη FIFA, και θα την παρακολουθήσουν τεχνικοί διευθυντές - γενικοί διευθυντές ΠΑΕ, scouters, προπονητές και αδειοδοτημένοι FIFA Agents από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θα καλυφθεί από τα Μ.Μ.Ε.

Σκοπός του camp είναι η ανάδειξη και προώθηση ποδοσφαιριστών σε ομάδες, προπονητές, τεχνικούς και γενικούς διευθυντές, scouts και αδειοδοτημένων agents με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη τους και αξιοποίηση του ταλέντου τους και των ευκαιριών που μπορεί να δώσει ο αθλητισμός, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε εποχές ευκαιριών δύσκολες για τους νέους ανθρώπους και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στο camp θα πάρουν μέρος ποδοσφαιριστές, άνω των 14 ετών (έτος γέννησης 2000,) οι οποίοι έχουν καταθέσει δήλωση συμμετοχής.

Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες: Α. Ποδοσφαιριστές από 14 έως 16 ετών και Β. Ποδοσφαιριστές ’νω των 16 ετών.

Οι ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες 1998 και μικρότεροι) θα αγωνιστούν στην πρώτη (Α) κατηγορία και θα πρέπει να βρίσκονται στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στη Μίκρα στις 15.30 με την αθλητική τους περιβολή (ποδοσφαιρικά, επικαλαμίδες), προκειμένου να παρουσιαστούν στη γραμματεία και να ενταχθούν στην ομάδα που θα διαγωνιστούν. Ο πρώτος αγώνας θα ξεκινήσει στις 17.00.

Επίσης, στον ίδιο χώρο και ώρα 17.00 θα πρέπει να βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές (γεννηθέντες 1997 και μεγαλύτεροι) με την αθλητική τους περιβολή (ποδοσφαιρικά, επικαλαμίδες), οι οποίοι θα αγωνιστούν στη δεύτερη (Β) κατηγορία. Και αυτοί θα παρουσιαστούν στη γραμματεία για να ενταχθούν στην ομάδα που θα διαγωνιστούν. Ο δεύτερος αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στο camp και δεν έχουν υποβάλει μέχρι στιγμής δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση, μπορούν να το πράξουν και Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 μέχρι τις 16.00, καταθέτοντας δήλωση συμμετοχής στη γραμματεία, που θα εδρεύει γι’ αυτόν τον σκοπό στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ στη Μίκρα.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνιστεί, τουλάχιστον, σε τρεις αγώνες, ανέρχεται στο ποσό των 100,00 € (εκατόν euro).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το site της ΕΠΣ Μακεδονίας (www.epsm.gr) ή να επικοινωνούν στο τηλέφωνο της Ένωσης (2310 284285).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.