Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ξεκινά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου

Ξεκινά το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αλίμου

istock_000017315776_490x356Στο πλαίσιο της ενισχυτικής διδασκαλίας μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Αλίμου, των οποίων οι γονείς αδυνατούν να ανταποκριθούν στο κόστος παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων, ξεκινά την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Διάβασμα».

Θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα από εθελοντές καθηγητές, καθώς και υποτροφίες δωρεάν φοίτησης από τα φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης και Ξένων Γλωσσών του Αλίμου.

Οι γονείς οι οποίοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν τα παιδιά τους στο πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην κα. Αλεξάνδρα Ηγουμένου, στο τηλέφωνο 213. 2008040 έως και την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.