Αρχική InfoDad Ξεκινάν σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ

Ξεκινάν σήμερα οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ

OAED1_597_355

Από σήμερα 14 Οκτωβρίου  και μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, μπορείτε να καταθέσετε ηλεκτρονικά την αίτησή σας προκειμένου να λάβετε το ειδικό εποχικό βοήθημα του ΟΑΕΔ.

Το επίδομα αυτό αφορά συγκεκριμένα επαγγέλματα, τα οποία είναι: Οικοδόμοι, λατόμοι, ασβεστοποιοί, πλινθοποιοί, αγγειοπλάστες, δασεργάτες, ρητινοσυλλέκτες, καπνεργάτες, μουσικοί μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων, υποδηματεργάτες, μισθωτοί ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης, χειριστές εκσκαπτικών - ανυψωτικών- οδοποιητικών - γεωτρητικών μηχανημάτων, ηθοποιοί, τεχνικοί κινηματογράφου και τηλεόρασης, ταξιθέτες.

Πληροφορίες για τους όρους, τις προϋποθέσεις, το ύψος του βοηθήματος και τα δικαιολογητικά είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ :www.oaed.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.