Αρχική Γωνιά του μαθητή Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα γαλλικής γλώσσας στο Γαλλικό Ινστιτούτο

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα μαθήματα γαλλικής γλώσσας στο Γαλλικό Ινστιτούτο

toddler-curriculum-_780590cΗ Γαλλική γλώσσα μιλιέται από περισσότερους από 220 εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο. Ταυτόχρονα, είναι η επίσημη γλώσσα σε 32 χώρες σε 5 ηπείρους, η δεύτερη γλώσσα σε διδασκαλία στον κόσμο και η τρίτη γλώσσα που χρησιμοποιείται στο Wikipédia. Μαζί με τα αγγλικά και τα γερμανικά, είναι η επίσημη γλώσσα εργασίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στις τρεις έδρες της: Βρυξέλλες, Λουξεμβούργο και Στρασβούργο.

Εάν θέλετε να προσφέρετε στα παιδιά σας τη δυνατότητα να μάθουν μια δεύτερη ξένη γλώσσα τότε τα γαλλικά είναι αυτό ακριβώς που αναζητάτε. Το Γαλλικό Ινστιτούτο της Ελλάδος είναι το κατάλληλο μέρος για να ανακαλύψουν τα παιδιά και οι έφηβοι τον πλούτο και την φιλοσοφία της γαλλικής γλώσσας σε ένα άρτια γαλλόφωνο περιβάλλον πλούσιο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Η εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας είναι ειδικότητα εδώ και 100 χρόνια του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος, μέλος του δικτύου συνεργατών «Oui je parle français ». Εκτός από την εμπειρία του Ινστιτούτου, τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότηα να διδαχθούν τη μαγεία των γαλλικών πλαισιωμένα από μια ομάδα καθηγητών πλήρως εξοικειωμένων με τις νέες τεχνολογίες.

congaplf217Τι περιλαμβάνουν τα μαθήματα Γαλλικών

Οι μαθητές είτε επιλέξουν να μάθουν τη γαλλική γλώσσα για να συμμετάσχουν στις εξετάσεις κάποιου διπλώματος, είτε για να πραγματοποιήσουν τις σπουδές τους στη Γαλλία, είτε για να διευρύνουν τη μόρφωσή σας, θα βρουν στα τμήματα γαλλικών που προτείνει το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος το μάθημα που τους ταιριάζει. Τα τμήματα γαλλικών του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος θα τους οδηγήσουν, μέσα από την εκμάθηση της γαλλικής τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο, στη γνώση της γλώσσας και του πολιτισμού της Γαλλίας.

Επίσης στους μαθητές θα δοθεί  η δυνατότητα να πιστοποιήσουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις τους  με την απόκτηση των ενοτήτων των διπλωμάτων DELF και DALF, των επίσημων γαλλικών διπλωμάτων που είναι αναγνωρισμένα σε ολόκληρο τον κόσμο, των Διπλωμάτων Επαγγελματικών Γαλλικών (DFP) του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου του Παρισιού και των διπλωμάτων του Πανεπιστημίου της Σορβόννης.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 23 Σεπτεμβρίου 2013.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Υπηρεσία Μαθημάτων, cours@ifa.gr , 210 3398323, από Δευτέρα έως Παρασκευή απο 14.00' έως 18.30΄και το Σάββατο 9.00' με 13.30'

IF_Logo-ATHENES


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.