Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εργαστήρι θεάτρου "Νεφέλες"

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εργαστήρι θεάτρου "Νεφέλες"

ΦΩΤΟ-ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ-ΓΙΑ ΕΜΑΙΛΤα παιδιά σας λατρεύουν το θέατρο και δεν σταματούν να σκαρώνουν με το μυαλουδάκι τους θεατρικά έργα και ρόλους για να απασχολούνται στον ελεύθερο τους χρόνο. Δεν θα ήταν ωραίο να αναπτύξουν περαιτέρω αυτό τους το ταλέντο συμμετέχοντας ενεργά σε κάποια θεατρική ομάδα;

Το εργαστήρι θεάτρου "Νεφέλες", ένας από τους καλύτερους χώρους μάθησης της θεατρικής παιδείας για νήπια, παιδιά και εφήβους, ξεκινά και φέτος ενδιαφέροντα και άκρως ψυχαγωγικά μαθήματα θεατρικής εκπάιδευσης περιμένοντας τα παιδιά να τους διδάξει την μαγεία του θεάτρου. Εμπειροι καθηγητές, πλούσια βιβλιοθήκη και ένα κεντρικό θέατρο της πόλης (Αθήναιον) στη διάθεση των σπουδαστών.

KidsTheatre

ΔΥΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ: Θέατρο Αθήναιον, Βας. Όλγας 35 τηλ: 2310 832 060
ΔΥΤΙΚΑ: Αμπελόκηποι, Αλ. Σβώλου 9. Τηλ: 2310 749 549


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.