Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Δήμου Αχαρνών

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Δήμου Αχαρνών

111123083211392_1Στην Κοινωφελή Επιχείρηση Πολιτισμού και Εκπαίδευσης Δήμου Αχαρνών λειτουργεί το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών στα πλαίσια του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Οργανισμού Εργατικής Εστίας. Απευθύνεται σε παιδιά 6-12 ετών και λειτουργεί καθημερινά από τις 15:00-20:00 και το Σάββατο από τις 9:00-14:00.

Σκοπός του κέντρου είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών προσφέροντας την ευκαιρία να διασκεδάσουν και να εκφραστούν δημιουργικά, ενεργοποιώντας τη φαντασία και τη δημιουργική τους διάθεση καθώς και τη δυνατότητα να συναναστραφούν με άλλα παιδιά

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μετά από αίτηση που υποβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι στον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, ο οποίος επιλέγει τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα και καταβάλλει τα τροφεία τους.

Κέντρο δημιουργικής απασχόλησης παιδιών Δήμου Αχαρνών
Σάμου 84, περιοχή Αγ. Άννας,
2102321015


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.