Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο Περιστερίου

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στο κοινωνικό φροντιστήριο Περιστερίου

A339A6DD5F164E2CAB84367068F13633Με σκοπό τη δημιουργία ενός πλέγματος κοινωνικής προστασίας, μέσω του οποίου θα καλύπτονται ενισχυτικά οι εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών του Δήμου Περιστερίου, καθηγητές Μέσης εκπαίδευσης, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη της περιοχής και το Δήμο ίδρυσαν το πρώτο Κοινωνικό Φροντιστήριο στο μεγαλύτερο Δήμο της Αθήνας.Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική πρωτοβουλία η οποία καθιστά εφικτή την παροχή εκπαίδευσης σε άπορους μαθητές, με αξιοπρεπείς όρους και ισότητα στην πρόοδο και την παρεχόμενη παιδεία.

Από τη Δευτέρα  9 Σεπτεμβρίου ξεκίνησαν δυναμικά για δεύτερη συνεχή σχολική χρονιά , τα μαθήματα του κοινωνικού φροντιστηρίου του Περιστερίου, το οποίο στεγάζεται στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας.

«Στόχος μας αποτελεί η έμπρακτη συμπαράσταση και η ενίσχυση της προσπάθειας κάθε μαθητή, αυριανό επιστήμονα, που συνεχίζει να ονειρεύεται και να οραματίζεται ένα φωτεινότερο αύριο. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε πρέπει να αποδείξουμε με τα έργα μας, ότι τα λόγια μας έχουν ηθική αξία και ηθική υπόσταση», τονίζει ο επιστημονικός συντονιστής της πρωτοβουλίας Υγείας και Παιδείας για το Περιστέρι, Γιώργος Βαθιώτης.

Τα τηλέφωνο της γραμματείας του κοινωνικού φροντιστηρίου είναι 210-5711633 και υπεύθυνος εγγραφών ο πάτερ Αλέξανδρος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.