Αρχική InfoSchool Δημοτικό Ξεκίνησε η ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας

Ξεκίνησε η ενισχυτική διδασκαλία για τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας

primary-school-kids-main-1764x700Ενισχυτική διδασκαλία προσφέρεται στους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων στη Νέα Ερυθραία. Τα δωρεάν μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας ξεκίνησαν χθες 4 Νοεμβρίου, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ουΔημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραίας και υπό την αιγίδα της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς.

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται μετά τις 5 το απόγευμα. Αφορούν την Ελληνική Γλώσσα και τα Μαθηματικά και ήδη επτά εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι των Δημοτικών Σχολείων Νέας Ερυθραίας εν ενεργεία και συνταξιούχοι έχουν ενταχθεί στην ομάδα διδασκόντων.

Για την πρωτοβουλία αυτή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον καθώς την προσπάθεια αγκάλιασαν μέχρι στιγμής 27 παιδιά. Οι αιτήσεις συνεχίζονται στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ν. Ερυθραίας (Ελ. Βενιζέλου 4 Ν. Ερυθραία τηλ. 2108078331).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter