Αρχική Νέα Ξεκίνησε η προπώληση για το "Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" στο Μέγαρο Μουσικής

Ξεκίνησε η προπώληση για το "Ένα παιδί μετράει τ' άστρα" στο Μέγαρο Μουσικής

poster2Ένα από τα πιο τρυφερά βιβλία για παιδιά που έχει γραφτεί ποτέ, το «Ένα παιδί μετράει τ' άστρα» του Μενέλαου Λουντέμη, θα «ζωντανέψει» ξανά με τη μορφή μουσικής παράστασης την Κυριακή 21 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗΣΟ διαχρονικός Κώστας Βουτσάς και ο δυναμικός Θανάσης Τσαλταμπάσης μοιράζονται τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της παράστασης. Τα τραγούδια της παράστασης θα ακουστούν επί σκηνής από ένα καλλιτέχνη με ιδιαίτερη ευαισθησία και αγάπη στα παιδιά, τον Γιάννη Πλούταρχο. Ένα σημαντικό ερμηνευτή που συμμετέχει ανιδιοτελώς σε αυτή την παραγωγή θέλοντας και εκείνος να προσφέρει τη δική του στιγμή στο παιδικό όνειρο, τη χαρά και στον αγώνα των παιδιών για μόρφωση.

ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΣΣτην παραγωγή θα υπάρχει η συνοδεία Συμφωνικής Ορχήστρας με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας των Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου. Όλοι οι συντελεστές αναβιώνουν μέσα από το υποκριτικό ταλέντο και την ερμηνεία τους μνήμες και εικόνες από το γνωστό πεζογράφημα του Μενέλαου Λουντέμη, το οποίο αποτελεί και την αυτοβιογραφία του σημαντικού Έλληνα πεζογράφου, ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζει μια ολόκληρη εποχή με τις κοινωνικές αναφορές του με τη σκηνοθεσία της Ισμήνης Σακελλαροπούλου.

Για όσους επιθυμούν να προμηθευτούν εγκαίρως εισιτήριο για να παρακολουθήσουν αυτή την εκπληκτική παράσταση να σας ενημερώσουμε ότι η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε από την Τρίτη 26 Μαρτίου.

Η υπόθεση του έργου:

Στην παράσταση, θα ακολουθήσουμε τα βήματα του Μέλιου, του παιδιού, που μετράει τα άστρα όπως μετράει τα όνειρά του, με αγωνία, προσδοκίες και αγάπη για τη ζωή. Θα φτάσουμε μαζί του στη μεγάλη πολιτεία, εκεί που βρίσκεται το σχολείο, η πραγματοποίηση του μεγάλου ονείρου. Ποτέ πριν δεν είχε πάει σε σχολείο... και τώρα το Γυμνάσιο φάνταζε στην καρδιά του σαν το ωραιότερο του κόσμου μέρος...Γράμματα θα μάθαινε εκεί, γράμματα σπουδαία... Και η ελπίδα για μια ζωή διαφορετική από αυτή που ως τώρα ζούσε το μικρό ορφανό αγόρι, αρχίζει να αχνοφαίνεται με τις εξετάσεις, την πρώτη μέρα στο σχολείο...

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους:
Ο Κώστας Βουτσάς ως Μπαρμπα-Ανέστης &
Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ως Μέλιος

Υπόλοιπη διανομή:
Αγλαϊτσα: Λαμπρινή Καρδαρά
Θώδος: Κώστας Λάσκος
Γυμνασιάρχης: Κωστής Ρασιδάκης
Σκαμβουράς: Θάνος Χρόνης
Αρετή: Αλίκη Κατσαβού
Αγράμπελη: Άντα Αθανασοπούλου
Καλιοντζή: Κατερίνα Κρασσά
Δακριτζίκος: Σωτήρης Δούβρης
Χαμωλιάς: Νικόλας Βαρθακούρης
Σταμίρης: Φιλημέγκας Νίκος
Ομάδα μαθητών και αποφοίτων Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει επί σκηνής
ο Γιάννης Πλούταρχος.

Χορωδία Εκπαιδευτηρίων Γιαννόπουλου
Διδασκαλία: Γιολάντα Μπαξεβανίδου

Σκηνοθεσία: Ισμήνη Σακελλαροπούλου
Διεύθυνση Ορχήστρας :Γιώργος Αραβίδης

Πότε: Κυριακή 21 Απριλίου (στις 6μ.μ.)

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη: 55€
Α΄ ΖΩΝΗ: 45€
Β΄ΖΩΝΗ: 35€
Γ΄ΖΩΝΗ: 20€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ-ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ: 12€

Προπώληση εισιτηρίων:
Στα Ταμεία του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών(Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη)
- τηλεφωνικά: 210 7282333
- Ηλεκτρονικά: www.megaron.gr

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter