Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Ξεκίνησε η προβολή του ‘Angry Birds Toons’ σε iPhone και iPad

Ξεκίνησε η προβολή του ‘Angry Birds Toons’ σε iPhone και iPad

634992073830961242angry_birds_toons_app_600_400_-2077506798Η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων Angry Birds Toons είναι διαθέσιμη για προβολή μέσα από τις ομώνυμες εφαρμογές για iPhone και iPad. H Rovio είχε αποκαλύψει ότι η διανομή των επεισοδίων θα πραγματοποιηθεί μέσω των iOS και Android εφαρμογών με σχετική αναβάθμιση που θα προσθέσει ένα νέο ειδικό βίντεο-κανάλι μέσω του οποίου οι πάνω από 1.7 δις χρήστες θα μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά.

Προς το παρόν υπάρχουν τρία διαθέσιμα βίντεο: ένα behind the scenes, το ‘Meet the Flock’ και το πρώτο επεισόδιο ‘Chuck Time’. Νέα επεισόδια θα προστίθενται σε εβδομαδιαία βάση.

Angry Birds, Angry Birds HD
Angry Birds Rio, Angry Birds Rio HD
Angry Birds Space, Angry Birds Space HD
Angry Birds Star Wars, Angry Birds Star Wars HD
Angry Birds Seasons, Angry Birds Seasons HD


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.