Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Ξεκινώντας», μέθοδος κιθάρας για μικρούς μαθητές και παρουσίασή της στον Ιανό (19/10)

«Ξεκινώντας», μέθοδος κιθάρας για μικρούς μαθητές και παρουσίασή της στον Ιανό (19/10)

Ξεκινώντας Junior II

Το 2ο βιβλίο της σειράς «Ξεκινώντας», μέθοδος κιθάρας για μικρούς μαθητές, των μουσικών εκδόσεων Cambia, θα παρουσιαστεί στις 19 Οκτωβρίου, στις 12:00, μέσω μιας ξεχωριστής μουσικής παράστασης στον ΙΑΝΟ (Αριστοτέλους 7).

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό βιβλίο του Κώστα Μπραβάκη, που απευθύνεται σε μικρούς μαθητές JuniorII, που έχουν τη δυνατότητα να παίξουν παρέα με το δάσκαλό τους ευχάριστα κομμάτια, που βελτιώνουν παράλληλα την τεχνική τους κατάρτιση. Περιέχει Cd, εξαιρετικά εύχρηστο και πρακτικό, τόσο για τους καθηγητές, όσο και για τους μαθητές κιθάρας.

Η παρουσίαση του βιβλίου, που έχει ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί από τον Κώστα Μπραβάκη και τους μαθητές του, σε μια όμορφη κιθαριστική συναυλία, για μικρούς, μεγάλους καθώς και για όσους εκπαιδεύονται ή διδάσκουν κιθάρα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.