Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα πειραματικά σχολεία - Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουνίου - Στις 16 Ιουνίου η κλήρωση

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τα πειραματικά σχολεία - Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 9 Ιουνίου - Στις 16 Ιουνίου η κλήρωση

πειραματικα
Σήμερα, Παρασκευή, στη 1 μετά το μεσημέρι θα "ανοίξει" η ειδική πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων εισαγωγής με κλήρωση στα πειραματικά σχολεία. Στην πλατφόρμα μπορούν να υποβάλουν αίτηση και όσοι θέλουν να λάβουν μέρος στη γραπτή δοκιμασία για τις πρότυπες σχολικές μονάδες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις του μέχρι και τις 9 Ιουνίου με κάθε υποψήφιο να έχει το δικαίωμα συμμετοχής για μια και μόνο σχολική μονάδα.

Οι κληρώσεις για την εισαγωγή έχουν προγραμματιστεί για τις 16 Ιουνίου.

Σημειώνεται ότι ένα 20% των θέσεων θα δοθεί σε μαθητές και μαθήτριες οι οποίοι είναι: δίδυμοι ή τρίδυμοι, υιοθετημένοι, αδέλφια μαθητών που ήδη φοιτούν στο συνδεδεμένο πειραματικό δημοτικό, γυμνάσιο ή λύκειο κλπ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.