Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Ξεκινούν οι απογευματινοί παιδικοί σταθμοί - Πιλοτική εφαρμογή στη Λάρισα

Ξεκινούν οι απογευματινοί παιδικοί σταθμοί - Πιλοτική εφαρμογή στη Λάρισα

toddlers-room3Ο Δήμος Λαρισαίων και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής ανακοινώνουν την έναρξη λειτουργίας απογευματινής ζώνης στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Λαρισαίων για τη φιλοξενία παιδιών ηλικίας από 1 έτους έως την εγγραφή τους στο Νηπιαγωγείο.

Η απόφαση της Δημοτικής Αρχής για απογευματινή λειτουργία, στοχεύει στη στήριξη των οικογενειών και κυρίως των εργαζόμενων μητέρων. Οι παιδικοί σταθμοί που θα λειτουργήσουν κατά την απογευματινή ζώνη είναι οι : 5ος (Ρούσβελτ 46) – 7ος (Χατζημιχάλη 62) – 13ος (Αιόλου 4) και με ωράριο λειτουργίας από 16:45 έως 21:15 Η κατάθεση δικαιολογητικών θα γίνεται από 28/4/2015 έως 11/5/2015 στα γραφεία της Δ/νσης Αθλητισμού Πολιτισμού & Κοινωνικής Πολιτικής (Ρούσβελτ & Οικονόμου εξ Οικονόμων 8Α , 3ος όροφος) και ώρες 8:00 π.μ. έως 16:00.
Γίνονται δεκτές αιτήσεις και παιδιών ανεξάρτητα εάν φιλοξενούνται στους Παιδικούς Σταθμούς κατά την πρωϊνή ζώνη.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

• Αίτηση
• Βεβαίωση εργασίας μητέρας
• Εκκαθαριστικό εφορίας
• Πιστοποιητικό υγείας του παιδιού


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.