Αρχική InfoSchool Γυμνάσιο Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηρακλείου Κρήτης

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Ηρακλείου Κρήτης

efugan-apo-ta-idiwtika-sxoleia-3800-mathites.w_hrΔιαδικασίες για τη λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου στο 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα της πόλης στα Δειλινά, ξεκινά ο Δήμος Ηρακλείου, με πρωτοβουλία της αντιδημαρχίας Παιδείας. Τα μαθήματα θα γίνονται τις απογευματινές ώρες στο 10ο Γενικό Λύκειο που βρίσκεται στην οδό Βορείου Ηπείρου 1 της συνοικίας. Ήδη εστάλη σχετικό έγγραφο στους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων που εδρεύουν στα Δυτικά προάστια, προκειμένου να ενημερώσουν τους μαθητές για να ξεκινήσει η προσκόμιση των δικαιολογητικών που απαιτούνται.

Η επιλογή θα γίνει με κοινωνικά κριτήρια και με βάση το τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα της εφορίας, από επιτροπή στην οποία μετέχουν ο Συντονιστής του έργου και η Επιτροπή Παιδείας του συγκεκριμένου Δημοτικού Διαμερίσματος. Τα δικαιολογητικά θα συγκεντρώνουν ο Συντονιστής, έχει οριστεί ο Γιώργος Τσερεβελάκης, και η Συντονίστρια της Επιτροπής Παιδείας του 3ου Διαμερίσματος, Αμαλία Αντωνάκη.

Η αντιδήμαρχος Παιδείας, Μαρία Καναβάκη, δήλωσε ότι η δημοτική αρχή προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στη υλοποίηση δεσμεύσεων που είχε αναλάβει, για τη βοήθεια στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση, επισημαίνοντας ότι σύντομα- σε συνεργασία και με τα άλλα Δημοτικά Διαμερίσματα- θα λειτουργήσει και σε αυτά κοινωνικό φροντιστήριο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter