Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Ξεκινούν οι εγγραφές στο Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ

Ξεκινούν οι εγγραφές στο Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ

1426578582347201Από τις 2 έως και τις 10 Ιουνίου θα έχουν τη δυνατότητα οι γονείς που ανήκουν στην πανεπιστημιακή κοινότητα, καθώς και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος γονέας να υποβάλει αίτηση εγγραφής στη γραμματεία του Παιδικού Κέντρου του ΑΠΘ.

Το Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ είναι αυτοτελής παιδαγωγική μονάδα, η οποία περιλαμβάνει Παιδικό Σταθμό, για παιδιά ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών έως 5 ετών και Νηπιαγωγείο. Στον παιδικό σταθμό και στο νηπιαγωγείο του Παιδικού Κέντρου του ΑΠΘ αξιοποιούνται οι πιο σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις. Στόχος είναι η ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών που φιλοξενεί, σεβόμενο την προσωπικότητα, τα συναισθήματα, τις ανάγκες, το ρυθμό και τα ενδιαφέροντα κάθε παιδιού.

Το Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ λειτουργεί σε άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που πλαισιώνονται από ένα, μοναδικό σε φυσικό περιβάλλον, υπαίθριο χώρο. Εξασφαλίζει, με αυτόν τον τρόπο, την παροχή υψηλού επιπέδου παιδαγωγικών υπηρεσιών, οι οποίες απευθύνονται όχι μόνο στα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας αλλά και στο σύνολο των παιδιών της πόλης. Την επιστημονική εποπτεία του Κέντρου έχει επταμελής επιστημονική επιτροπή Καθηγητών του ΑΠΘ από την Παιδαγωγική Σχολή, το Τμήμα Ψυχολογίας και το Τμήμα Ιατρικής.

Το Παιδικό Κέντρο του ΑΠΘ βρίσκεται στην Πανεπιστημιούπολη, όπισθεν του ΑΧΕΠΑ και η Γραμματεία για τις εγγραφές λειτουργεί τις εργάσιμες μέρες και ώρες 8:00 με 15:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 995240, 2310995130 και 2310 995039
Fax: 2310 995039, e-mail: pedkentro@ad.auth.gr web site: www.paidiko.auth.gr

Για τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπορείτε να ενημερωθείτε από τον ιστοχώρο του Παιδικού Κέντρου: http://www.paidiko.auth.gr/el/node/145
(Οι παραπάνω ημερομηνίες ισχύουν για νέες εγγραφές και όχι για την επανεγγραφή παιδιών που φιλοξενούνται ήδη στο Παιδικό Κέντρο)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.