Αρχική Quiz Ξέρετε Καλλιγραφία;

Ξέρετε Καλλιγραφία;

Χόμπι ή έργο τέχνης, είναι μοναδική! Παρακολουθήστε το βίντεο με έναν αριστοτέχνη καλλιγράφο και τα έργα του!

Υπήρξε μάθημα στα σχολεία παλαιότερων εποχών και μάλιστα δύσκολο! Η ικανότητα της καλής γραφής, της διακόσμησης ή της καλλιτεχνικής έκφρασης μέσω της καλλιγραφίας  μοιάζει να έχει εξαφανιστεί στην εποχή μας.

Ο τρόπος που γράφουμε έχει αλλάξει, πατάμε κουμπιά αντί να γράφουμε γράμματα και η καλλιγραφία έχει περάσει στην ιστορία. Χρησιμοποιείτε μόνο σε πίνακες, διπλώματα, άντε και σε καμμιά κάρτα!

Κι όμως είναι μια σπουδαία τέχνη που απαιτεί - εκτός από χρόνο και εκπαίδευση- ειδικό χαρτί και μελάνι! Συνήθως χρησιμοποιείται μια πένα που πρέπει να είναι ανάλογη του χαρτιού, της γραμματοσειράς ή του ύφους που θέλει να ακολουθήσει ο καλλιγράφος. Υπάρχουν πένες για κείμενο, για μεγάλες επιφάνειες, για σχεδιασμό χαρτών.

Δείτε ένα υπέροχο βίντεο, που θα σας εντυπωσιάσει!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.