Αρχική InfoMommy Νέα Ξέρετε πόσα κιλά κραγιόν τρώει μία γυναίκα σε όλη της τη ζωή;

Ξέρετε πόσα κιλά κραγιόν τρώει μία γυναίκα σε όλη της τη ζωή;

IMG_7682

Κι όμως, οι επιστήμονες το ερεύνησαν κι αυτό.

Το κραγιόν είναι απ΄ τα πιο περιζήτητα καλλυντικά ομορφιάς και μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα των εταιρειών καλλυντικών, το 92% των γυναικών σε ολόκληρο τον κόσμο χρησιμοποιούν κραγιόν!

Επιπλέον ετησίως παρασκευάζονται περίπου 20 δισεκατομμύρια συσκευασίες κραγιόν παγκοσμίως, ενώ ο αριθμός αυτός των συσκευασιών αρκεί για να καλύψει τον άξονα της Γης περίπου 2,5 φορές!

Σύμφωνα λοιπόν με την έρευνα, οι επιστήμονες υπολόγισαν ότι μία μέση γυναίκα, που χρησιμοποιεί κραγιόν στο μακιγιάζ της σχεδόν σε καθημερινή βάση, καταναλώνει 2,5-3 κιλά κραγιόν, στη διάρκεια της ζωής της, από το δάγκωμα και το γλείψιμο των χειλιών.

Ας προσέχουμε στο εξής!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.