Αρχική Famous Parents Ξεσπά η Μαντόνα: "Μεγάλο λάθος να δώσω κινητά στα παιδιά μου στα 13!"

Ξεσπά η Μαντόνα: "Μεγάλο λάθος να δώσω κινητά στα παιδιά μου στα 13!"

μαντονα

Φαίνεται πως δεν δίνουμε μόνο εμείς οι «κοινοί» θνητοί μάχη με τα παιδιά μας καθημερινά για τη χρήση του κινητού τηλεφώνου.

Ακόμα και παγκοσμίου φήμης σταρ, όπως η Μαντόνα, έχουν περάσει αυτόν τον σκόπελο όταν τα παιδιά τους βρίσκονταν στην εφηβεία.

Συγκεκριμένα, η Μαντόνα παραδέχτηκε ότι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που έκανε με τα παιδιά της ήταν να τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν κινητό σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Η σχέση μας μετά από αυτό τελείωσε

«Έκανα ένα λάθος όταν έδωσα στα μεγαλύτερα παιδιά μου κινητά στην ηλικία των 13 ετών», είπε σε συνέντευξή της στη Vogue.

«Η σχέση μας μετά από αυτό τελείωσε. Όχι ολοκληρωτικά, αλλά το κινητό έγινε ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Κατακλύστηκαν από φανταστικές εικόνες και άρχισαν να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με άλλους – πράγμα πολύ κακό για την αυτοπεποίθησή τους», συνέχισε.

Ο υιοθετημένος γιος της Ντέιβιντ, δεν πήρε κινητό τηλέφωνο τόσο νωρίς και η ίδια παραδέχεται ότι νιώθει πως νιώθει πολύ δεμένη μαζί του.

Η Μαντόνα με τα 6 παιδιά της

«Είναι αυτός με τον οποίο έχω τα περισσότερα κοινά σημεία. Με καταλαβαίνει»,  είπε συγκεκριμένα, για τον νεαρό ο οποίος παίζει στην εφηβική ομάδα της Μπενφίκα, στη Λισσαβόνα της Πορτογαλίας.

Παράλληλα, η γνωστή τραγουδίστρια έκρινε πιο αυστηρά τη σχέση της 22χρονης κόρης, Λούρδη, με τα social media.

«Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι ένα θέμα. Νιώθω ότι τα social media της δίνουν την εντύπωση ότι οι άλλοι θα είναι εκεί γι’ αυτήν επειδή είναι κόρη μου. Νομίζει ότι θα κερδίζει πράγματα επειδή είναι παιδί της Μαντόνα. Προσπαθώ να της δίνω παραδείγματα παιδιών άλλων celebrities που πρέπει να δουλέψουν για να αποκτήσουν αυτό που θέλουν. Έτσι θα την πάρουν σοβαρά για όσα κάνει».

Η Μαντόνα, έχει 6 παιδιά - δύο, τα οποία απέκτησε με βιολογικό τρόπο και τέσσερα τα οποία υιοθέτησε. Τα μεγαλύτερα παιδιά της είναι η Λούρδη, 22 ετών και ο Ρόκο, 19 ετών, ενώ τα πιο μικρά είναι ο Ντέιβιντ και η Μέρσι, 12 ετών αμφότεροι και οι δίδυμες Στέλλα και Εστέρ, 6 ετών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.