Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness "Ξεχωριστές λαβές αγάπης" από τα παιδιά του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας- Πικερμίου (30/3)

"Ξεχωριστές λαβές αγάπης" από τα παιδιά του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας- Πικερμίου (30/3)

 Μια εκδήλωση ιδιαίτερη για να χαρίσουμε απλόχερα χαμόγελα και αγάπη στα παιδιά που το έχουν τόσο ανάγκη, να μας ευαισθητοποιήσει όλους και να γίνει έναυσμα ώστε να βοηθήσουμε και εμείς αλλά και όλοι όσο μπορούμε στην ανέγερση της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης στο Πικέρμι που έχουμε τόσο ανάγκη θα λάβει χώρα την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11 το πρωί στο Κλειστό Γήπεδο Ραφήνας.

Οι αθλητές και  οι αθλήτριες του Παλαιστικού Συλλόγου Ραφήνας Πικερμίου θα 'μοιραστούν' με τα μέλη της Εστίας την ημέρα τους για να τους μάθουν τα μυστικά των αθλημάτων που κάνουν, να 'μοιραστούν' μαζί εμπειρίες από Διακεκριμένους αθλητές και Ολυμπιονίκες που θα τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να ιδρώσουν μαζί, να γελάσουν, να παίξουν!

Ας είμαστε όλοι στο Κλειστό Γυμναστήριο Ραφήνας να χειροκροτήσουμε τις προσπάθειες των παιδιών, να επιβραβεύσουμε τη δύναμη και τη θέλησή τους για ζωή!

Θα υπάρχουν 3 σταθμοί άθλησης:
  • Ολυμπιακής Πάλης
  • Ρυθμικής Αγωνιστικής Γυμναστικής
  • Γενικής Γυμναστικής & Ενδυνάμωσης
Όπου κάθε παιδί με την εποπτεία ενός αθλητή ή αθλήτριας μπορεί να δοκιμάζει ασκήσεις, χορογραφίες, τεχνικές απλής μορφής, να δοκιμάζει την δύναμή του και την αντοχή του! Στο τέλος θα μας παρουσιάσουν όποιος επιθυμεί ένα πρόγραμμα ρυθμικής και ό,τι έμαθαν!

ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΘΕΣΗ ΟΧΥΡΟ
19009 ΡΑΦΗΝΑ
22940 25410


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.