Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Kurio: Ένα tablet αποκλειστικά για παιδιά!

Kurio: Ένα tablet αποκλειστικά για παιδιά!

Το Kurio είναι ένα tablet που απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους λιλιπούτειους λάτρεις της τεχνολογίας ηλικίας έως 13 ετών που θέλουν να σερφάρουν με ασφάλεια στο διαδίκτυο αλλά και να απολαμβάνουν να παίζουν τα ηλεκτρονικά τους παιχνίδια. Το πρωτότυπο αυτό tablet που παραουσιάστηκε στα πλαίσια της έκθεσης παιχνιδιού στο Λονδίνο, έχει ήδη κλέψει τις καρδιές των ειδικών της αγοράς παιχνιδιού καθώς ουσιαστικά σηματοδοτεί το άνοιγμα της αγοράς των παιδικών παιχνιδιών στο κόσμο της τεχνολογίας των υπολογιστών. Το tablet έχει σχεδιαστεί σε τρία μοντέλα, ένα με οθόνη 9,7 ιντσών, ένα με 8-ιντσών και ένα 7-ιντσών ενώ και τα τρία διαθέτουν USB και μια μίνι θύρα HDMI
για αναπαραγωγή βίντεο.Οι δύο μεγαλύτερες συσκευές περιλαμβάνουν 2-megapixel πίσω και 0.3-megapixel κάμερα μπροστά, ενώ η έκδοση των 7-ιντσών περιλαμβάνει μόνο μία κάμερα 0,3-megapixel στο μπροστινό της μέρος.
Η συσκευή προστατεύεται από τη φθορά και τα ενδεχόμενα χτυπήματα από μία αφαιρούμενη θήκη καουτσούκ που διατίθεται σε πράσινο και ροζ χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Kurio διαθέτει μια υπηρεσία η οποία βασιζόμενη στο λογισμικό Android 4.0, προσφέρει μια δυνατότητα γονικού ελέγχου ούτως ώστε οι γονείς να μπορούν να περιορίσουν την πρόσβαση σε όποιο περιεχόμενο θεωρούν ακατάλληλο για τα παιδιά τους. Εκτός από μια σειρά παιχνιδιών και άλλών εφαρμογών που είναι προεγκατεστημένα στη συσκευή, το tablet περιλαμβάνει Wi-Fi για πρόσβαση στο διαδίκτυο χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ.
Το Kurio προγραμματίζεται να είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιούλιο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.