Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια Κυκλοφόρησε το «Ογδόντα Ημέρες Μπλε» το δεύτερο βιβλίο της ερωτικής τριλογίας

Κυκλοφόρησε το «Ογδόντα Ημέρες Μπλε» το δεύτερο βιβλίο της ερωτικής τριλογίας

OgdontaHmeresMpleEx

Πρόκειται για το καθηλωτικό δεύτερο βιβλίο της ερωτικής τριλογίας που έγινε παγκόσμιο bestseller, της Βίνα Τζάκσον.
Διασκεδαστικό, πικάντικο και ενήλικο… Ένα συναρπαστικό, αισθησιακό και γαργαλιστικά τολμηρό μυθιστόρημα, μια ερωτική ιστορία που κόβει την ανάσα.

Έχοντας εγκατασταθεί πρόσφατα στη Νέα Υόρκη, η φλογερή κοκκινομάλλα μουσικός Σάμερ Ζάχοβα απολαμβάνει τη ζωή ως μέλος μιας μεγάλης ορχήστρας. Σύντομα η καριέρα της Σάμερ θα απογειωθεί. Όμως η ζωή σε μια νέα πόλη και η επιτυχία που τη συνοδεύει φέρνουν μαζί τους καινούριους πειρασμούς, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί και πάλι σε έναν επικίνδυνο υπόγειο κόσμο όπου κυριαρχεί το πάθος, έναν κόσμο τον οποίο νόμιζε πως είχε αφήσει πίσω της οριστικά. Ενώ ξαναμπαίνει στη ζωή της ο Ντόμινικ, πιστεύει ότι είναι σε θέση να την προστατέψει από τη σκοτεινή πλευρά της, όμως δεν μπορεί να φανταστεί πως τα δικά του πάθη απειλούν να αποδειχτούν πολύ πιο καταστροφικά και για τους δυο τους…

Σχετικά με τη συγγραφέα:
Βίνα Τζάκσον είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποίησαν δύο καταξιωμένοι συγγραφείς, σε μια συναρπαστική συνεργασία τους για τη συγγραφή του Ογδόντα Ημέρες Κίτρινο.

Βιβλιογραφία:
Ογδόντα ημέρες κίτρινο
Ογδόντα ημέρες κίτρινο (ψηφιακό βιβλίο)
Ογδόντα Ημέρες Μπλε

 
Εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ : www.livanis.gr
Έτος 'Εκδοσης: 2013
Σειρά: ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Σελίδες: 349
Τιμή: € 9,90 (με ΦΠΑ)


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.