Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Κύκλος Ζωής: μια παράσταση από τη θεατρική ομάδα των γονέων του Σχολείου της Φύσης

Κύκλος Ζωής: μια παράσταση από τη θεατρική ομάδα των γονέων του Σχολείου της Φύσης

poster (1)

Ο «Κύκλος Ζωής» ανεβαίνει στο αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ, στην Περαία Θεσσαλονίκης,  την Κυριακή 3 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί, από τη θεατρική ομάδα των γονέων του Σχολείου της Φύσης. Πρόκειται για μια παιδική  παράσταση, η οποία διανύει τον τρίτο χρόνο ύπαρξης και δημιουργίας. Διαθέτοντας πολλούς ήρωες  γνωστών παραμυθιών, μεταφέρει αξίες, μηνύματα και αλήθειες. Διαπραγματεύεται τις  έννοιες που κρύβουν οι ιστορίες των μικρών μας φίλων με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν τα παιδιά να τις κατανοήσουν και να τις αφομοιώσουν.

ΔΤΚύκλουΖωής 02

Λίγα λόγια για το έργο
«Η Αλίκη έχει μεγαλώσει και πηγαίνει στο σπίτι της γιαγιάς της, που βρίσκεται μέσα στο δάσος. Όμως χάθηκε… Δεν ξέρει ποιο μονοπάτι να ακολουθήσει και αυτό τη φοβίζει. Θα συναντήσει πολλούς χαρακτήρες που θέλουν να τη διδάξουν ή  να την μπερδέψουν και θα ζήσει περιπέτειες που θα της δώσουν μαθήματα ζωής. Θα βρει άραγε το σωστό δρόμο! Έτσι όπως μπερδεύτηκε θα καταφέρει να φτάσει στον προορισμό της;».
ΔΤΚύκλουΖωής 05

Η δράση της θεατρικής ομάδας των γονέων του Σχολείου της Φύσης, ξεκίνησε το 2011 με αφορμή την ιδέα να ανεβεί η παράσταση«Μένουμε πάντα παιδιά». Ο θίασος αποτελείται από 25-35 άτομα ανάλογα με τις ανάγκες του έργου που επιλέγεται. Η  επιμέλεια των παραστάσεων από τη συγγραφή και τη σκηνοθεσία, μέχρι τα σκηνικά και τα κουστούμια γίνεται από τους ίδιους τους γονείς με πολύ κέφι και δημιουργικότητα.

Όλες οι παραστάσεις έχουν σαν στόχο, τη προσφορά σε οργανισμούς ή κέντρα φροντίδας που διαχειρίζονται ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες όπως, το ΚΑΠΠΑ (πολυχώρος για άτομα με αναπηρίες), η Κιβωτός (κέντρο αποθεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με ειδικές ανάγκες), το ΕΕΠΑΑ (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Αυτιστικών Ατόμων) στην Κοζάνη και το Παιδικό χωριό SOS, στο Πλαγιάρι.
Φέτος η θεατρική ομάδα των γονέων του Σχολείου της Φύσης, θα  προσφέρει τα έσοδα της  παράστασης, στον Ξενώνα προστασίας άγαμων μητέρων «Το σπίτι της Μαρίας».

ΔΤΚύκλουΖωής 07
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:«ΚΥΚΛΟΣ ΖΩΗΣ» από τη θεατρική ομάδα των γονέων του Σχολείου της Φύσης.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Αμφιθέατρο ΚΑΠΠΑ, Περαία Θεσσαλονίκης.
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013.
ΩΡΑ: 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 1ώρα και 30’.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ: Γενική είσοδος 5 Ευρώ.

Βρείτε μας στο Facebook:
www.facebook.com/MenoumePantaPaidia


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.