Αρχική InfoMommy Νέα Κύμη: Κάηκε ολοσχερώς το δημοτικό σχολείο

Κύμη: Κάηκε ολοσχερώς το δημοτικό σχολείο

Kymi
Για άγνωστο λόγο το 1ο δημοτικό σχολείο στην Κύμη της Εύβοιας τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς. Το δυσάρεστο είναι ότι το σχολείο είχε ανακηρυχθεί μνημείο.

Στις 04:00 τα ξημερώματα η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε για πυρκαγιά που είχει ξεσπάσει στο 1ο δημοτικό σχολείο. Σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησε από τις αίθουσες.

Παρά την έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών, η κατάσβεση δεν κατέστη δυνατή. Τα ξύλινα πατώματα και η σκεπή, βοήθησαν στην εύκολη επέκταση της φωτιάς.
Οι μαθητές ενημερώθηκαν ότι το σχολείο τους δεν θα λειτουργήσει, μιας και η ζημιά είναι ολοκληρωτική.

Το σχολείο είχε ανακηρυχθεί σε μνημείο με απόφαση του Υπουργού Πολιτισμού Παύλου Γερουλάνου ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων (ΦΕΚ 506/ ΑΑΠ 26/11/2010).

ΠΗΓΗ : evianews.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.