Αρχική Νέα Κυριακάτικες ΑΘΛΟπαιδιές στο Sunny Sports Club

Κυριακάτικες ΑΘΛΟπαιδιές στο Sunny Sports Club

KidsSundays

Από Κυριακή 19 Μάιου και κάθε Κυριακή μέχρι να κλείσουν τα σχολεία από τις 11 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα το Sunny θα προσφέρει δημιουργική απασχόληση για παιδιά ηλικίας 2-10 ετών. Κάθε Κυριακή τα παιδία θα απασχολούνται δημιουργικά στις εγκαταστάσεις του Club, ενώ εσείς πίνετε τον καφέ σας, αθλείστε ή απολαμβάνετε ένα λαχταριστό Κυριακάτικο γεύμα με τη παρέα σας.

Το Sunny club δραστηριοποιείτε σε 6 στρέμματα γης δίπλα στο δάσος και δίνει μεγάλες δυνατότητες σας παιδιά να παίξουν και να αθληθούν δίπλα στη φύση.

Επιπλέον κάθε Κυριακή μεταξύ 12 και 14.00 η ομάδα του Sunny θα διοργανώνει ένα πολύ ξεχωριστό event, όπως μαγειρική και ο δρόμος των μπαχαρικών, κυνήγι του θησαυρού, θεατρικό παιχνίδι και role playing, Zumba for Kids και άλλα πολλά. Κάθε εβδομάδα και μια νέα δραστηριότητα!

Τα παιδιά δεν χρειάζεται να είναι μέλη για να συμμετάσχουν. Η συμμετοχή των παιδιών για όλη την ημέρα (11 π.μ. -5 μ.μ.) κοστίζει 5€.

Cinnamon sticks and powder, studio shot, wood background,

Το πρόγραμμα κάθε Κυριακής μπορεί να αλλάξει για λόγους οργάνωσης ή καιρού. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη γραμματεία πριν ξεκινήσετε στο 210 8136148.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.