Αρχική InfoTeens Sports Κυριακή 08/03 πάρε μέρος στο Lycabettus Run!

Κυριακή 08/03 πάρε μέρος στο Lycabettus Run!

c5c3ef3b8b263faba0c86cf911308716_L

Αν είστε στην Αθήνα και θέλετε να κάνετε μια βόλτα στο κέντρο, τότε δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στην Κυριακάτικη βόλτα του Lycabettus Run!

Πρόκειται για ένα μοναδικό αγώνα στο κέντρο της πόλης των Αθηνών. Ο δρομέας έχει την ευκαιρία να τρέξει σ' ένα από τα πιο αγαπημένα μέρη του λεκανοπέδιου, γύρω από τον καταπράσινο λόφο του Λυκαβηττού. Υπάρχουν 2 διαδρομές: θα τρέξετε είτε για 5,5 χλμ είτε για 11 χλμ., 2 ή 4 γύρους αντίστοιχα.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας που συμπίπτει με την ημερομηνία του αγώνα, μέρος των εσόδων από τις εγγραφές θα διατεθεί στο Άλμα Ζώης (Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού).

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10 πμ από το ξενοδοχείο «St George Lycabettous», όπου θα γίνει και ο τερματισμός.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.