Αρχική InfoTeens Νέα «Κύριε Στουρνάρα, καταστρέφετε τα όνειρα χιλιάδων νέων»

«Κύριε Στουρνάρα, καταστρέφετε τα όνειρα χιλιάδων νέων»

Γράμμα προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έστειλε ένας μαθητής από το 1ο ΕΠΑΛ Χανίων εκφράζοντας την πλήρη απογοήτευσή του για το πολιτικό σύστημα το οποίο, σύμφωνα με τον ίδιο, οδήγησε τη χώρα στην οικονομική κρίση και τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Ο μαθητής ρωτάει συγκεκριμένα τον κ. Στουρνάρα γιατί δεν εφαρμόζονται στην πραγματικότητα όσα μαθαίνουν στο σχολείο. Στο μάθημα της Οικονομικής Θεωρείας, αναφέρει ως παράδειγμα, διδασκόμαστε πως «όταν υπάρχει ύφεση στην οικονομία το κράτος θα πρέπει να στοχεύσει σε ελλειμματικό προϋπολογισμό και αύξηση των δαπανών ώστε να αυξηθεί το εισόδημα και να δοθεί ώθηση στην οικονομία για να βγει από την ύφεση».

«Τι κάνετε κύριε υπουργέ; Το ακριβώς αντίθετο» προσθέτει.

Το γράμμα έχει πρωτοκολληθεί από το Υπ. Οικονομικών με ΑΠ:03945

11365143824

21365143837


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.