Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς "La vie est belle": η πρώτη γευστική μανόλια της Lancome

"La vie est belle": η πρώτη γευστική μανόλια της Lancome

LVEB-EDT4

Με το La vie est belle L’Eau de Toilette, η Lancôme, δημιουργεί την πρώτη γευστική μανόλια. Ένα λαχταριστό χυμό, μια νέα εθιστική απόλαυση που αυτή τη φορά στηρίζεται στη μανόλια. Ένα άρωμα νεότητας, ένα γλυκό προάγγελο ελευθερίας με λουλουδάτες νότες. Ένα λαμπερό άρωμα σαν να έχει εμποτιστεί με τις πρώτες ηλιαχτίδες της άνοιξης.

Το θρυλικό χαμόγελο, που φιλοξενείται στο μπουκάλι επαναπροσδιορίζεται και αποκτά μεγαλύτερο μήκος, σαν να ξεκινά το ταξίδι του σε μια νέα εποχή. Για μια ακόμη φορά το άρωμα εκπροσωπείται από την Julia Roberts, την προσωποποίηση της γυναίκας Lancôme με την πιο λαμπερή αύρα. 

Το κρυστάλλινο χαμόγελο περιέχει τον λαχταριστό χυμό μιας νέας εθιστικής απόλαυσης που αυτή τη φορά στηρίζεται στη μανόλια. Ένα άρωμα νεότητας, ένας γλυκός προάγγελος ελευθερίας με λουλουδάτες νότες…

LVEB-L'Eau de Toilette

Η Lancôme διατηρεί μια στενή και ειλικρινή σχέση με τις γυναίκες παγκοσμίως εδώ και πολλές γενιές. Με τις γυναίκες που ταυτίζονται απόλυτα με την εικόνα της αυτοπεποίθησης και της ευτυχισμένης θηλυκότητας που ορίζεται από μια λαμπερή εμφάνιση: La vie est belle !”

 
Ενδεικτική Τιμή

La Vie est Belle edt 50ml 69,00€*

La Vie est Belle edt 100ml 98,00€*


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.