Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στην Καλαμαριά (30/3)

Λαϊκός Αγώνας Δρόμου στην Καλαμαριά (30/3)

afisa dromou-ΑΛΜΑ ΖΩΗΣΜια σημαντική αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό χαρακτήρα και τίτλο «Δρόμος Ζωής –Στηρίζουμε τα παιδιά του Συλλόγου –Η ΛΑΜΨΗ-», διοργανώνει η Αντιδημαρχία Παιδείας-Αθλητισμού και Νεολαίας την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, στις 10.30 το πρωί.

Πρόκειται για τον Αγώνα Δρόμου 1.000 μέτρων για μαθητές δημοτικών σχολείων και τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Τρεξίματος και Δυναμικού Βαδίσματος 5.000 μέτρων.
Ο πρώτος αγώνας των 1.ΟΟΟ μέτρων θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί και η εκκίνηση θα γίνει από τη συμβολή των οδών Μητρ. Χρυσάνθου και Χηλής, αναστροφή στο ύψος της οδού Μαρμαρά και τερματισμός στο σημείο εκκίνησης. Ο Λαϊκός αγώνας 5.000 μέτρων θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, μπροστά από το Δημαρχιακό Μέγαρο (Κομνηνών 58) και η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι: Μητρ.Χρυσάνθου – Χηλής- Παπάγου - Θ.Σοφούλη, (Κυβερνείο) - Ν.Πλαστήρα, αναστροφή στο ύψος της οδού Ιερέως Καζίκα - Ν. Πλαστήρα – Χηλής και τερματισμός στο σημείο εκκίνησης).
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες, γυναίκες και μαθητές γυμνασίων και Λυκείων.
Το χρονικό όριο τερματισμού για το δρόμο των 5χλμ. είναι 1 ώρα και 30 λεπτά (οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τα 5 χλμ μέχρι τις 12:30 π.μ.) από τη στιγμή που θα δοθεί η εκκίνηση τους.

Σε όλους τους συμμετέχοντες όλων των διοργανώσεων που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής. ΄Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά, μέχρι αύριο Πέμπτη 27 Μαρτίου, την αίτησή τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kalamaria.gr .

Η αθλητική εκδήλωση είναι αφιερωμένη στην προσπάθεια ενίσχυσης του έργου του Συλλόγου «Η Λάμψη», που στηρίζει στη Βόρεια Ελλάδα, με οποιοδήποτε δυνατό τρόπο, τα παιδιά που έτυχε να νοσήσουν από νεοπλασματική ασθένεια, καθώς επίσης και τους γονείς τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.