Αρχική InfoSchool Δημοτικό Λαμία: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές

Λαμία: Συγκέντρωση σχολικών ειδών για άπορους μαθητές

Back-to-School-SuppliesΤα μέλη της Κίνησης "Κάστρο Αλληλεγγύης", οι Καθηγητές και οι Δάσκαλοι της Φθιώτιδας στηρίζουν τους μαθητές που έχουν ανάγκη και απευθύνουν κοινό κάλεσμα σε όλους για να βοηθήσουν στην προσπάθεια συλλογής σχολικού υλικού, που κάποιοι μαθητές έχουν ανάγκη. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση που εξέδωσαν και όσοι μπορείτε αξίζει να βοηθήσετε:

"Στην οικονομική και κοινωνική κρίση που μαστίζει το λαό μας στεκόμαστε αλληλέγγυοι και στη νέα γενιά. Στεκόμαστε δίπλα στους μικρούς και μεγάλους μαθητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε έναν κόσμο δίκαιο, ανοιχτό σε νέες κοινωνικές δομές και απαλλαγμένο από την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Ζητάμε τη συνεργασία των μαθητών, των γονέων, των εκπαιδευτικών και όλων των συμπολιτών για τη συλλογή μαθητικού υλικού (τετράδια, μολύβια, μπλοκ, χρώματα, γεωμετρικά όργανα, κασετίνες, χάρτες, τσάντες, βοηθήματα, λεξικά ελληνικής ή άλλων γλωσσών, λογοτεχνικά βιβλία κ.ά.) καινούρια ή ακόμα και χρησιμοποιημένα σε καλή κατάσταση. Μέρος αυτών (λεξικά, λογοτεχνικά βιβλία, βοηθήματα) θα διατεθούν επιτόπου ελεύθερα σε όσα παιδιά τα χρειάζονται. Τα άλλα είδη θα σταλούν στα σχολεία μέσω των οποίων θα γίνεται η διανομή. Αυτό το Σάββατο, 26 Οκτωβρίου από τις 10.30 έως τις 13.30, στην πλατεία Ελευθερίας. Οι δυσκολίες και τα οικονομικά προβλήματα μας φέρνουν πιο κοντά. Δίνουμε σφιχτά το χέρι σε κάθε άνθρωπο που είναι δίπλα μας χτίζοντας σχέσεις αλληλεγγύης.
«Το πρόβλημά σου είναι και δικό μου. Τη λύση θα τη δώσουμε μαζί.»


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.