Αρχική InfoTeens Νέα Λαμπερές γιορτές με τους "Onirama" στο Camorra!

Λαμπερές γιορτές με τους "Onirama" στο Camorra!

8c91ca0c-e092-4807-8a4d-7f4e5789d47cΟι ONIRAMA απογειώνουν το κοινό της Αθήνας με τις εκρηκτικές τους εμφανίσεις στο νέο τους «στέκι» στην Αθήνα κάθε Παρασκευή και Σάββατο! Το πιο δυναμικό συγκρότημα μονοπωλεί το ενδιαφέρον της νυχτερινής ζωής του κέντρου της πόλης στο Camorra και ετοιμάζεται για ένα πλούσιο πρόγραμμα στις εορτές των Χριστουγέννων & της Πρωτοχρονιάς.

Οι ONIRAMA, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, παρουσιάζουν ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους ταλαντούχους Μιχάλη Ζέη και Νατάσα Μηνδρινού που ενθουσιάζουν με τις ερμηνείες τους, αλλά και με το συγκρότημα ΕΜΜΑ που ξεχωρίζει για τις ροκ διασκευές του!

Το πιο δυναμικό συγκρότημα, οι ONIRAMA, ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες των Χριστουγεννιάτικων & Πρωτοχρονιάτικων τους εμφανίσεων στο Camorra:

Τετάρτη (Παραμονή Χριστουγέννων) 24/12
Πέμπτη (Χριστούγεννα) 25/12
Παρασκευή 26/12
Σάββατο 27/12
Τετάρτη (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) 31/12
Πέμπτη (Πρωτοχρονιά) 01/01
Παρασκευή 02/01
Σάββατο 03/01

Και συνεχίζουν δυναμικά κάθε Παρασκευή και Σάββατο!

Η μεγάλη αγάπη του κόσμου που γεμίζει το Camorra σε κάθε ευκαιρία, με επώνυμους και μη να γίνονται ένα, αποτελεί συνήθεια στο νέο «στέκι» στο Κολωνάκι! Το ριζικά ανακαινισμένο Camorra (Αμερικής 6 & Πανεπιστημίου, Κολωνάκι) κατακλύζεται από φίλους του πιο δυναμικού συγκροτήματος, που από νωρίς σχηματίζουν ουρές στην οδό Αμερικής και διασκεδάζουν με τις αγαπημένες επιτυχίες τους, αλλά και με διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών, μέχρι το πρωί, στον ιδιαίτερα διακοσμημένο χώρο εμπνευσμένο από άρωμα Ιταλίας.

Η διασκέδαση πλέον στην αθηναϊκή νύχτα έχει ένα όνομα… Camorra και οι ONIRAMA είναι εκεί κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να σας παρουσιάσουν ένα δυναμικό μουσικό πρόγραμμα που ήδη αποτελεί το talk of the town!

Camorra Live Clubbing
Αμερικής 6, Κολωνάκι
215 215 1399 - 215 215 2199


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.