Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Λασσάνεια 2014» με την παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης (9/7)

«Λασσάνεια 2014» με την παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης (9/7)

Image 0019Το έργο «Ωχ Ηλέκτρα» θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 9:15μ.μ. στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, στο πλαίσιο των θεατρικών παραστάσεων «Λασσάνεια 2014» του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης.

Κωμωδία σε έμμετρο δεκαπεντασύλλαβο, με κεντρική ηρωίδα την Ηλέκτρα, η οποία μη μπορώντας να αντέξει τα δεινά της οικογένειάς της, δηλαδή τα δεινά του οίκου των Ατρειδών, καταφεύγει σε… ψυχολόγο! Το έργο σχολιάζει τα κοινωνικά ήθη, τις ανθρώπινες σχέσεις, την οικονομία, αλλά και τη φύση του νεοέλληνα με εύστοχο και καυστικό τρόπο.

Σκηνοθεσία: Πέτρος Φιλιππίδης – Άννα Παναγιωτοπούλου, Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς, Κοστούμια: Άγγελος Μέντης, Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας , Χορογραφίες: Ελπίδα Νίνου – Θανάσης Γιαννακόπουλος, Φωτισμοί: Λευτέρης Παυλόπουλος, Μουσική Διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς.

Παίζουν: Πέτρος Φιλιππίδης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Κρατερός Κατσούλης, Πάνος Σταθακόπουλος, Αλμπέρτο Φάϊς,Μάνος Ιωάννου, Χρήστος Σπανός, Σταύρος Καραγιάννης, Κυριάκος Μαρκάτος

Γενική Είσοδος: 20 ευρώ, μαθητικό/φοιτητικό/ανέργων/ΑμΕΑ 15 ευρώ


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.