Αρχική Προτάσεις Αγοράς Λατρέψαμε τα νέα παιδικά αντηλιακά της Ambre Solaire!

Λατρέψαμε τα νέα παιδικά αντηλιακά της Ambre Solaire!

Resisto+swim+50

Τα παιδικά αντηλιακά της Ambre Solaire, είναι μοναδικά! Αποτελεσματικά, ασφαλή, με σύνθεση εύκολη στην εφαρμογή και δεν αφήνουν λευκά κατάλοιπα στο δέρμα!

Το παιδί απολαμβάνει το παιχνίδι και το μπάνιο του, ενώ εμείς οι γονείς είμαστε ήσυχοι ότι είναι προστατευμένο από την ηλιακή ακτινοβολία!

Το παιδικό αντηλιακό Sensitive Advanced, με SPF 50+, απορροφά περισσότερο από το 90% της συνολικής UV ακτινοβολίας, συμπεριλαμβάνοντας τα μήκη κύματος από 290 έως 370 nm*. Είναι η πρώτη σειρά ενισχυμένης προστασίας ενάντια στις long UVA για ιδιαίτερες, ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ευαίσθητες στον ήλιο.

Sensitive+Αdvanced+kids
Εκπληκτικό αντηλιακό είναι και το Ambre Solaire Resisto Swim με SPF 50! Ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει στο κολύμπι και στα παιχνίδια στο νερό. Ακριβώς ό,τι χρειαζόταν για να προστατεύονται τα παιδιά και να είναι ήσυχοι οι γονείς.

Έχει υποαλλεργική σύνθεση χωρίς paraben και χωρίς χρωστικά, ενώ είναι σε μορφή spray που το κάνει πολύ εύχρηστο και απλό στη χρήση.

Μπορούν να το βάλουν μόνα τους ακόμα και τα πιο μικρά παιδιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.