Αρχική InfoTeens Νέα Λάβετε μέρος κι εσείς στον Α΄Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους

Λάβετε μέρος κι εσείς στον Α΄Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους

Smiling_teens

Ο πρώτος Πανελλαδικός Διαγωνισμός μαθητικών ταινιών μικρού μήκους με θέμα την ίδια την ταυτότητα των εφήβων είναι γεγονός! Θέμα του: «Ο κόσμος γύρω μας - ο κόσμος όπως τον ζούμε!»

Κάθε μαθητική ομάδα, που θα πρέπει να απαρτίζεται από πέντε τουλάχιστον μαθητές, θα αποτυπώσει σε βίντεο ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της. Αυτό που αναζητά ο Διαγωνισμός είναι η φρέσκια, ξεχωριστή, κριτική ματιά των νέων παιδιών στην καθημερινότητά τους και η ανάδειξη νέων ταλέντων.

Βίντεο πρωτότυπα, αστεία, σοβαρά, δημιουργικά, που θα καταγράψουν το αποτύπωμα της σημερινής νέας γενιάς, θα δώσουν μια αυθεντική εικόνα της σημερινής εποχής. Αυτή θα αποτελέσει κομμάτι της μνήμης για τις μελλοντικές γενιές – μια και τα βίντεο αυτά θα είναι τα εκθέματα ενός εικονικού Βιντεομουσείου.

Τα βίντεο πρέπει να σταλούν μέχρι τις 28 Απριλίου στον ΚΑΡΠΟ (Κέντρο Οπτικοακουστικής Εκπαίδευσης) διοργανωτή του Α'  Πανελλήνιου Διαγωνισμού, που τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και τη συνεργασία της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.
Τα 10 καλύτερα βίντεο θα βραβευτούν, θα προβληθούν σε ειδική τελετή και στο δίκτυο της Εκπαιδευτικής Τηλεόρασης.

Περισσότερες πληροφορίες για τον Διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του ΚΑΡΠΟΥ (www.karposontheweb.org), την ιστοσελίδα της Εκπαιδευτικής Tηλεόρασης (http://blogs.sch.gr/dertv/) και στα τηλέφωνα 210-6850445 και 697404003.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.