Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του British Council για την Ευρωπαϊκή Ημέρα των Γλωσσών

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του British Council για την Ευρωπαϊκή Ημέρα των Γλωσσών

european-day-of-languages-2013_0
Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 στην πλατεία Κλαυθμώνος από τις 10.00–17.00 όλοι μαζί θα γιορτάσουμε την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών! Το Βρετανικό Συμβούλιο, Πολιτιστικό και Μορφωτικό Ίδρυμα της Βρετανίας στην Ελλάδα, συμμετέχει στη γιορτή και μας καλεί στο κυνήγι θησαυρού!Σε συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων, δεκατρία πολιτιστικά ινστιτούτα και πρεσβείες, μέλη της ΕUNIC Ελλάδος, παρουσιάζουν ένα πολυπολιτιστικό και πολυγλωσσικό φεστιβάλ τραγουδιού, χορού και αφήγησης με διαδραστικά παιχνίδια για όλη την οικογένεια και ένα κυνήγι θησαυρού με κληρώσεις δώρων κάθε ώρα.

Πάρτε μέρος στον online διαγωνισμό που διοργανώνουμε στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ημέρας Γλωσσών και μπορεί να κερδίστε ένα δωρεάν πρόγραμμα εκμάθησης Αγγλικών, Γερμανικών, Ιταλικών και Ισπανικών!

Λήξη του διαγωνισμού: Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Ας πάμε όλοι στη μεγάλη γιορτή στις 21 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Κλαυθμώνος για να ανακοινώσουμε τους νικητές!

** Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013 10.00–17.00 Πλατεία Κλαυθμώνος, Αθήνα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.