Αρχική InfoMommy Πολιτισμός - Σεμινάρια «Le Beaujolais Nouveau est arrivé»… την Παρασκευή 21/11/2014

«Le Beaujolais Nouveau est arrivé»… την Παρασκευή 21/11/2014

beaujolais2014
Κάθε χρόνο, την ίδια μέρα σε αμέτρητες πόλεις του κόσμου, γίνεται μια πολύ μεγάλη γιορτή. Η γιορτή του Beaujolais Nouveau. Πρόκειται για το πρώτο κρασί της χρονιάς, για το κρασί που φέρνει την άνοιξη μέσα στο χειμώνα γεμίζοντας την ατμόσφαιρα από αρώματα λουλουδιών και φρέσκων φρούτων.
Στο Lycée Franco Hellénique Eugène Delacroix, η άφιξή του θα γιορταστεί την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 στις 20.30 και η γιορτή θα συνδυαστεί με έναν ακόμη σκοπό: Τα έσοδα από τις προσκλήσεις θα διατεθούν στην οργάνωση L’ Entraide, η οποία βοηθά γαλλικές οικογένειες με δυσκολίες. Η «μύηση» στα μυστικά του Beaujolais θα ολοκληρωθεί με λιχουδιές από εξοχικό μπουφέ αλλά και γευσιγνωσία κρασιών και προϊόντων από την Ελλάδα, τόμπολα και χορό με συνοδεία DJ.

Σημ.: ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ (τιμή €35/άτομο) μπορείτε να προμηθευτείτε στα γραφεία της οργάνωσης στο Γαλλικό Προξενείο (Τρίτη και Παρασκευή 10.30–12.30) ή στο CDI του Σχολείου μας.

Πότε: Παρασκευή 21/11/2014 στις 20:30
Πού: Ελληνογαλλικό Σχολείο, Lycée Franco Hellénique Eugène Delacroix, Χλόης και Τρικάλων, Αγία Παρασκευή
Πληροφορίες: Τηλ. 2103391241, email : secretariat@entraide-grece.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.