Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Learn-e-pedia.gr: Το φροντιστήριο έρχεται στο σπίτι με ένα κλικ!

Learn-e-pedia.gr: Το φροντιστήριο έρχεται στο σπίτι με ένα κλικ!

ant1Το learn-e-pedia.gr είναι μια πλατφόρμα παροχής ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου εμπλουτισμένη με πολυμεσικές εφαρμογές. Ένας νέος διαδραστικός κόσμος γνώσης, μια νέα εμπειρία μάθησης που εισάγει το χρήστη στη νέα εποχή της εκπαίδευσης.

Η τεχνογνωσία της, τα εξειδικευμένα προγράμματα, η τεχνική υποστήριξη και τα ποιοτικά πρότυπα που ακολουθεί σε συνδυασμό με την άριστη επιστημονική ομάδα, εγγυώνται την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα των ψηφιακών μαθημάτων.

Tα μαθήματα του learn-e-pedia.gr δίνουν με τρόπο ευχάριστο, εκπαιδευτικά άριστο και τεχνικά υπερσύγχρονο, όλα τα εργαλεία μάθησης (παράδοσης και εμπέδωσης). Το learn-e-pedia.gr είναι ένα εργαλείο για όλους. Κυρίως για τους μαθητές και τους γονείς τους που, με χαμηλό κόστος, μέσα από τον υπολογιστή του σπιτιού τους, τις ώρες που εκείνοι επιλέγουν, μπορούν να κάνουν κτήμα τους τη γνώση.

Δίνει τα πρώτα μαθησιακά ερεθίσματα στα παιδιά του νηπιαγωγείου και ουσιαστική εκπαιδευτική ύλη στα μαθήματα του δημοτικού και μαθήματα του γυμνασίου και σε ξένες γλώσσες ενώ το περιεχόμενό του διαρκώς εμπλουτίζεται.

Το περιεχόμενό του αποτελείται από την ύλη που διδάσκεται στα εκπαιδευτικά ιδρύματα, που μέσα από παραδείγματα, ασκήσεις και επιπλέον πληροφορίες στοχεύει την ενίσχυση της παράδοσης στο σχολείο και την αποδοτική μελέτη στο σπίτι. Στηρίζεται στον πλέον επιτυχημένο και σύγχρονο τρόπο εκμάθησης που εφαρμόζεται διεθνώς: την εξελιγμένη interactive διδασκαλία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.