Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Leroy Merlin: Τα πάντα για το σπίτι σε προσιτές τιμές

Leroy Merlin: Τα πάντα για το σπίτι σε προσιτές τιμές

LEROY MERΗ Leroy Merlin έχει τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στη διακόσμηση, στα είδη κήπου, στα εργαλεία και στις κατασκευές για να μπορείτε εύκολα και οικονομικά να ανανεώσετε το σπίτι σας. Μέσα και από την πολυθεματική καμπάνια «Θέμα - Λύση», η Leroy Merlin δίνει λύσεις, σε όλα τα θέματα για τη βελτίωση του σπιτιού.

Ακόμη και σε επίπεδο οικονομικής διευκόλυνσης στις αγορές σας, γιατί στη Leroy Merlin μπορείτε να πάρετε τα χρήματά σας πίσω μετρητά, επιστρέφοντας τα προϊόντα που δεν χρησιμοποιήσατε*.

Επίσης, την περίοδο αυτή και μέχρι τις 20 Ιουλίου, στη Leroy Merlin μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε λύσεις για να δώσετε χρώμα στη ζωή σας, βάφοντας το σπίτι σας οικονομικά.
Ελάτε στη μηχανή ανάμειξης χρωμάτων Eco Deco για οικολογικό, πλαστικό χρώμα σε χίλιες αποχρώσεις 6,99 € / 3Lt.Επίσης οικολογικό, πλαστικό χρώμα Luxens, τα 9Lt μόνο 17.99€

Αν δε μπορείτε να μετακινηθείτε σε ένα από τα καταστήματα Leroy Merlin, μπορείτε να κάνετε την παραγγελίας σας μέσω τηλεφώνου και να προγραμματίσετε την αποστολή της παραγγελίας σας πανελλαδικά.

Κι αν ανακαλύψετε πως κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε πωλείται αλλού φθηνότερα, η Leroy Merlin δεσμεύεται να σας επιστρέψει τη διαφορά και μάλιστα ΔΙΠΛΑΣΙΑ*.

*Eγγύηση χαμηλότερης τιμής: Οι όροι και οι προϋποθέσεις σημειώνονται στην ιστοσελίδα της εταιρείας: www.leroymerlin.gr

Καταστήματα LEROY MERLIN

Ελ. Βενιζέλος ● Πειραιώς ● Πυλαία Θεσσαλονίκης ● Νίκαια Λάρισας

Τηλ. επικοινωνίας: 210 62 56 200.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.