“Λέτε ευχαριστώ που χάρισε ζωή. Εμείς την ευχαριστούμε γιατί μας χάρισε ψυχή!”: Η ανάρτηση της μητέρας της 16χρονης Νίκης

Η Αναστασία Μανωλοπούλου, σύζυγος του Νίκου Νικολόπουλου και μητέρα 16χρονης Νίκης που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, με μια ανάρτησή της στο facebook, μοιράζεται τις σκέψεις της, αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει μετά την απώλεια της μικρής της κόρης.

“Για άλλη μια φορα θα πω : η Νικη ήταν σπουδαία … Σπουδαία ηρθε , σπουδαία έζησε , σπουδαία έφυγε …! Αυτη ήταν ηρωίδα κ εμεις απλά ελάχιστοι . Λετε ευχαριστω που χάρισε ζωη … εμεις την ευχαριστουμε γιατι μας χάρισε ψυχή! Απο εμάς ειχε πάντα αγαπη, λατρεία , φροντίδα κ σεβασμό . Τον δικό σας τον κέρδισε όμως. δεν εχω λόγια … δεν φτάνουν χιλια ευχαριστω … -στο πλήρωμα του ΕΚΑΒ ,και στους γιατρούς του Γενικού Νοσοκομείου Άγιος Ανδρεας που χάρισαν στην Νικη 10 μέρες ζωής. -στους γιατρους της ΜΕΘ του Ριου που την “κράτησαν” ώστε να ολοκληρωθεί η αγγελικη αποστολή της σ αυτη τη γη . -στις μονάδες μεταμοσχεύσεων που παρέλαβαν κ σε όσους θα δεχτούν τα “δώρα ” της -στα 3 παιδιά μου που έδειξαν σε ώρες που δεν το περίμενα ποσο γενναία, ώριμα κ δυνατά ειναι. -στον Νικο (για όσα εμεις οι δυο ξέρουμε ) -στις οικογένειες μας που για άλλη μια φορα ήταν δυνατές και ενωμένες -στους φίλους που με κάθε τροπο βρέθηκαν κοντά μας όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές όλες αυτές τις μέρες . -στους συγγενείς των ασθενών της εντατικής που κάθε μεσημέρι ρωτούσαμε ο ένας τον άλλον με αγωνία για τον δικό του ασθενή κ δίναμε κουράγιο κ δύναμη , σαν να μασταν μια γροθιά . -σε ολους όσους έκαναν παρέα στην Νικη μας τις τελευταίες ώρες που κόσμησε το σπιτι μας -στο κύμα του κόσμου στο αντίο -στους φίλους που στάθηκαν “αδέλφια ” νύχτα μερα -σε ολους τους ανθρώπους που ήταν κοντά αψηφώντας κάθε διαφορα ή προηγούμενο (που η εμπλοκή με τα κοινά μοιραία δημιουργεί ) -ακομα κ σε κατι εχθρούς που βγάζοντας χολή τέτοιες ώρες κ απέδειξαν οτι το πρόβλημα ειναι αποκλειστικά δικό τους αν μη τι άλλο . -στα ΜΜΕ που στην πλειονότητα τους σεβάστηκαν την κατάσταση . -και σε ολους όσους μπορεί τωρα να ξεχνάω . Τέλος ενα απέραντο ευχαριστω στον Κόσμο του Αυτισμού, σχολεία , κέντρα απασχόλησης ,ειδικούς δασκάλους , τους γονείς κ τα ιδια τα παιδιά , την “παρέα” της Νικης … Μπορεί ο λόγος που τους γνώρισα κ τους αγάπησα να μην υπάρχει πια αλλα άφησε πίσω πολλούς περισσότερους λόγους για να παραμείνω κ να παλεύω κοντά τους …. ΝΙΚΗ ΜΟΥ ΕΓΩ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Κ Σ ΑΓΑΠΑΩ ΑΠΕΡΑΝΤΑ , ΩΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ (όπως σας ελεγα μωρά) “!