Αρχική InfoDad Levi’s Packable Outerwear - Το μπουφάν που… διπλώνεται στο εσωτερικό του!

Levi’s Packable Outerwear - Το μπουφάν που… διπλώνεται στο εσωτερικό του!

image003δδ

Το Levi’s brand παρουσιάζει με ενθουσιασμό το Packable Outerwear για το Φθινόπωρο 2013. Αποτελεί το νέο πρότυπο στη σχεδίαση της εξωτερικής ένδυσης συνδυάζοντας άνεση, στιλ και χρηστικότητα.

Η λειτουργική μόδα συναντά τη μοντέρνα αμερικάνικη κληρονομιά με αυτά τα επανασχεδιασμένα κομμάτια εξωτερικής ένδυσης. Πτυσσόμενα, ελαφριά, με σχέδια military και κολεγιακά jackets, το Parka και το Peacot έχουν σχεδιαστεί για να καινοτομήσουν όσον αφορά στα στοιχεία. Αυτά τα jackets πακετάρονται μέσω μιας εσωτερικής τσέπης για να προσφέρουν ευκολία και χώρο όταν ταξιδεύετε. Για την ικανοποίηση των αναγκών των κατοίκων των αστικών κέντρων, έχουν γίνει ζωτικές παρεμβάσεις με τη χρήση αντιανεμικών και αδιάβροχων υλικών αλλά και υφασμάτων που «αναπνέουν», τα οποία βελτιώνουν δραστικά τον τρόπο που κινούμαστε στον κόσμο.
Λεπτομέρειες Προϊόντος:

  • Thermore – Η εσωτερική επένδυση που διαθέτει είναι κατασκευασμένη με χαμηλή πυκνότητα που αιχμαλωτίζει τεράστιες ποσότητες αέρα. Ο συγκεκριμένος τύπος Thermore που χρησιμοποιείται στο Packable Outerwear του Levi’s brand για το Φθινόπωρο 2013, Thermore TMK, διαθέτει δομή πολλών στρωμάτων που έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματός σας σε φυσιολογικά επίπεδα ζέστης. Η εσωτερική επένδυση Thermore έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μεγιστοποιεί την άνεση του χρήστη υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.
  • Pertex – Ύφασμα που κατασκευάστηκε για την πόλη, το Pertex είναι αναπτυγμένης τεχνολογίας και σίγουρα θα προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό. Το Pertex είναι σχεδιασμένο να αντέχει την εχθρότητα της τεχνητής γης ενώ αποτελεί παράλληλα εφόδιο επιβίωσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.