Αρχική InfoMommy Νέα "Λευκή νύχτα" στο Μαρούσι το Σάββατο

"Λευκή νύχτα" στο Μαρούσι το Σάββατο

εμποριο

Παρατεταμένο το ωράριο των καταστημάτων - Στις 28 Ιουνίου «Λευκή Νύχτα» και στον δήμο Ιλίου
«Λευκή νύχτα» διοργανώνουν στα εμπορικά καταστήματα για το Σάββατο 21 Ιουνίου ο δήμος Αμαρουσίου και το επόμενο Σάββατο, 28 Ιουνίου, ο δήμος Ιλίου σε συνεργασία με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους.

Από τις 19:00 έως και μετά τα μεσάνυχτα γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του και ο Δήμος Αμαρουσίου ότι το Σάββατο 21 Ιουνίου «οι επισκέπτες του ανανεωμένου Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου της πόλης θα ζήσουν μία ξεχωριστή νύχτα με δωρεάν καλλιτεχνικά δρώμενα, κατασκευή κεραμικών από το Συνεταιρισμό Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών Αμαρουσίου, κεράσματα και ποικιλία από πάρτι των εμπορικών καταστημάτων».

Σε σχετική ανακοίνωση ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης σημειώνει: «Η βιοκλιματική ανάπλαση του Ιστορικού Εμπορικού Κέντρου ήταν μόνο η αρχή για μια σειρά από δράσεις που ακολουθούν, με στόχο να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολίτες και να προωθήσουμε την τόνωση της τοπικής μας αγοράς».

Σε ανακοίνωση του δήμου Ιλίου αναφέρεται ότι «μετά την επιτυχία της περασμένης χρονιάς που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ο δήμος σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο διοργανώνει και φέτος τη δική του «Λευκή Νύχτα» το Σάββατο 28 Ιουνίου με γνώμονα τη διαρκή αναβάθμιση της ζωής στην πόλη και την τόνωση της τοπικής αγοράς. Από τις 8.00 το απόγευμα μέχρι το πρωί τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοικτά με εκπτώσεις, ενώ θα υπάρχει καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα δημιουργήσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσικά σχήματα και καλλιτέχνες, σκακιστικούς αγώνες, έκθεση βιβλίου, θέατρο σκιών, επίδειξη ταχυδακτυλουργών κ.ά., ενώ συμμετέχουν οι Πολιτιστικοί και Ενθικοτοπικοί Σύλλογοι και Φορείς της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.protothema.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.