Αρχική Νέα Λευτέρης Πετρούνιας: «Έχω όνειρο να γίνει η γυμναστική σαν το ποδόσφαιρο»

Λευτέρης Πετρούνιας: «Έχω όνειρο να γίνει η γυμναστική σαν το ποδόσφαιρο»

Θερμή υποδοχή στο Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος επιφύλασσαν στον χρυσό μας Ολυμπιονίκη, Λευτέρη Πετρούνια, συγγενείς, φίλοι και συναθλητές.

«Έγινε αυτό που ονειρευόμασταν! Ένα μέρος του μεταλλίου ανήκει στους Έλληνες που με συγκινούν και μου στέλνουν συγχαρητήρια! Βλέπω τον αγώνα συνέχεια. Τα πράγματα πήγαν όπως τα σχεδιάσαμε με τον προπονητή μου. Έχουμε περάσει δύσκολα, πολλές αποτυχίες πριν τα καταφέρουμε. Για να φτάσουμε εδώ, πρώτα αποτύχαμε...», δήλωσε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης στους δημοσιογράφους και συνέχισε:

«Ήταν πολύ περίεργη στιγμή, αυτή της προσγείωσής μου στο πόντιουμ. Για κάποιο λόγο δεν με κουνούσε τίποτα. Είμαι υπερήφανος που σηκώθηκε όλο το στάδιο για να ακούσει τον ύμνο μας και σηκώσαμε τη σημαία μας ψηλά. Πίσω από ένα τέτοιο μετάλλιο φαίνεται ο χαρακτήρας του αθλητή, που μπορεί να γίνει πρότυπο για τα παιδιά. Όνειρό μου ήταν να γίνει η γυμναστική σαν το ποδόσφαιρο. Ξέρω ότι δεν το φτάσαμε, αλλά το πλησιάσαμε! Θέλω να έρθουν τα παιδιά στην ενόργανη γυμναστική».

Ο Λευτέρης Πετρούνιας μίλησε και για τη στήριξη της πολιτείας, σημειώνοντας: «Η επόμενη μέρα είναι η μέρα των διακοπών μου, αλλά μετά θα επιστρέψουμε. Υπόσχομαι πολλά για την επόμενη τετραετία. Δεδομένης της κατάστασης η πολιτεία κάνει ό,τι μπορεί. Σίγουρα θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη. Με λίγο περισσότερη σημασία στον ελληνικό αθλητισμό, θα κάνουμε θαύματα».

Τους Έλληνες Ολυμπιονίκες θα υποδεχθεί το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Προεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ θα τους συνοδεύει ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.