Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς LG Hom-Bot: Η ηλεκτρική σκούπα που θα σας λύσει τα χέρια!

LG Hom-Bot: Η ηλεκτρική σκούπα που θα σας λύσει τα χέρια!

Φέτος η LG σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό που πάντα θέλατε και να κλείσετε τη χρονιά ευτυχισμένος! Μια επαναστατική σκούπα ρομπότ LG Hom-Bot που καθαρίζει μόνη της εύκολα και γρήγορα κι έτσι σας αφήνει να απολαύσετε ξέγνοιαστα τον ελεύθερο χρόνο σας.
Δεν είναι το τέλειο Χριστουγεννιάτικο δώρο; Η LG VR5902LVM (ή αλλιώς LG Hom-Bot), προγραμματίζεται από εσάς και καθαρίζει άκρως αποτελεσματικά και γρήγορα το χώρο σας όποτε εσείς θέλετε. Η καινοτομία τoy προιόντος έγκειται στο σύστημα χαρτογράφησης Dual Eye που διαθέτει και το οποίο υπολογίζει τον περιβάλλοντα χώρο 50 φορές ανά δευτερόλεπτο, ανακαλύπτοντας έτσι, τις βέλτιστες διαδρομές.
Μπορείτε λοιπόν να φύγετε από το σπίτι και όταν επιστρέψετε να το βρείτε πραγματικά πεντακάθαρο! Και μην ανησυχείτε για τους τοίχους σας: το έξυπνο αυτό… ρομποτάκι ξέρει ακριβώς πού να σταματήσει και πότε να στρίψει (μακάρι να ήταν όλα τόσο εύκολα). Αν πάλι θέλετε να μείνετε μέσα και απλά να εκμεταλλευθείτε τον ελεύθερο χρόνο σας, και την καινούργια σκούπα σας, όπως εσείς θέλετε, η LG Hom-Bot θα κάνει τη δουλειά της και με την αθόρυβη λειτουργία της δε θα σας ενοχλήσει καθόλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.