Αρχική InfoBaby Μόδα Libero: Αγαπήστε την κάθε στιγμή στην παραλία με τις αδιάβροχες πάνες μαγιό Swimpants

Libero: Αγαπήστε την κάθε στιγμή στην παραλία με τις αδιάβροχες πάνες μαγιό Swimpants

swimpants package 2Σε μία χώρα που το καλοκαίρι κρατάει 5 μήνες, η επαφή των μικρών σας με το νερό είναι συνεχής και οι στιγμές στην παραλία και στις πισίνες αμέτρητες. Για αυτό η Libero,, σας δίνει ένα παραπάνω λόγο για να απολαύσετε τις στιγμές μαζί τους στο νερό, τα Swimpants. Πρόκειται για τις μοναδικές αδιάβροχες πάνες μαγιό, που είναι ειδικά σχεδιασμένες για χρήση μόνο στη θάλασσα, την παραλία και την πισίνα.

Κατά μέσο όρο οι γονείς αλλάζουν την πάνα των μωρών στην παραλία 7 φορές, ενώ παράλληλα η κανονική πάνα βαραίνει μόλις έρθει σε επαφή με το νερό, δυσκολεύοντας το μωρό να παίξει και να χαρεί το μπάνιο. Τα Swimpants της Libero παρέχουν απόλυτη ελευθερία στους “επίδοξους κολυμβητές” που αγαπούν το νερό και τα παιχνίδια στην άμμο, δεν φουσκώνουν όπως οι καθημερινές πάνες και προστατεύουν τα μωράκια “χωρίς να ξεφεύγει τίποτα” κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού τους.

Απολαύστε λοιπόν το καλοκαίρι και τη θάλασσα, και αγαπήστε τις στιγμές με το μωρό σας στο νερό με τα Swimpants της Libero, τις μοναδικές πάνες μαγιό στην Ελληνική αγορά.

Μπείτε και εσείς στο www.LoveEveryMoment.gr για να δείτε πως θα αγαπήσετε και εσείς την κάθε στιγμή με το μωρό σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.