Αρχική InfoMommy Σχέσεις LifeCoaching: Είστε έτοιμη για το επόμενο βήμα σας προς τον προορισμό της ζωής σας;

LifeCoaching: Είστε έτοιμη για το επόμενο βήμα σας προς τον προορισμό της ζωής σας;

Life_Coaching"Θέλεις να είσαι ο άνθρωπος που πάντα ονειρευόσουν?
Θέλεις να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα?
Θέλεις να αξιοποιήσεις τα αδρανή ταλέντα σου?
Όποιος και να είσαι … στέλεχος ή νοικοκυρά, νέος ή συνταξιούχος, με lifecoaching μπορείς να πραγματοποιήσεις τους στόχους σου, όποιοι και να είναι.…" λέει η Ελένη Σκόνδρα-‘Elliot.

BTC005_01Την Κυριακή, 6 Απριλίου στις 11:30π.μ. στην el.marneri galerie, η Ελένη Σκόνδρα -Elliot (CertifiedMasterCoach) μας μυεί στον κόσμο του LifeCoaching στην εκδήλωση «LifeCoaching: Η τέχνη ενάντια στο στρες» που μας αφορά όλους."Το coaching είναι, στην ουσία του, μια διεργασία απελευθέρωσης, ξεκλειδώματος των δυνατοτήτων που έχει μέσα του κάθε άνθρωπος με ταυτόχρονη, όμως, την στήριξή του για την πραγματοποίηση της προσωπικής ή επαγγελματικής του επιτυχια. Το πετυχαίνει αναπτύσσοντας, ενθαρρύνοντας και συντηρώντας τα θετικά προσωπικά στοιχεία που διαθέτει κάθε άτομο στην ζωή του. Το coaching κατευθύνει το άτομο στο να αποβλέπει, κυρίως, πρός το μέλλον και να εστιάζει την προσοχή του, κυρίως, σε νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και μεγέθυνσης."

Η είσοδος είναι €25 το άτομο ή €40 για δύο άτομα. Παιδιά μεταξύ 12 και 16 ετών με ελεύθερη είσοδο.

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε άμεσα την συμμετοχή σας στα εξής τηλέφωνα: 210 8619488 ή 697 4410175 ή στα εξής email:eleni@hecata.com ή info@elenimarneri.com

el.marneri galerie
5-7 Λεμπέση και 16 Πορινού

Μακρυγιάννη, Ακρόπολη


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.