Αρχική InfoMommy Υγεία Lifting χωρίς νυστέρι; Γίνεται και είναι τελείως ακίνδυνο!

Lifting χωρίς νυστέρι; Γίνεται και είναι τελείως ακίνδυνο!

Η πλαστική χειρουργική πραγματοποίησε άλλο ένα καινοτόμο βήμα. Μέσω της νέας τεχνολογικής καινοτομίας των εστιασμένων υπερήχων, έχει τώρα τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει Lifting χωρίς χειρουργείο. Οι υπέρηχοι είναι γνωστοί ως είδος ενέργειας, όπως επίσης είναι γνωστό ότι είναι τελείως ακίνδυνοι για τον οργανισμό, γι’ αυτό άλλωστε χρησιμοποιούνται ευρύτατα για διαγνωστικούς λόγους.

Πώς δρουν οι εστιασμένοι υπέρηχοι;

Η νέα τεχνολογία επιτυγχάνει εστίαση των υπερήχων σε συγκεκριμένο σημείο στους ιστούς κάτω από το δέρμα. Στόχος είναι να ανέβει η θερμοκρασία των ιστών, στο επίπεδο των 65 με 70 βαθμών Κελσίου, ώστε να προκληθεί σύσφιξη (ρίκνωση). Κάτω από το δέρμα του προσώπου υπάρχει μια μεμβράνη, η οποία ονομάζεται SMAS, και η οποία κατ’ αυτόν τον τρόπο θερμαίνεται και κάνει ρίκνωση, συμπαρασύροντας και το δέρμα του προσώπου. Κατ’ αυτόν τον τρόπο έχουμε σύσφιξη, δηλαδή διόρθωση της χαλάρωσης. Η τεχνολογία αυτή έχει ήδη χρησιμοποιηθεί με επιτυχία σε άλλες εφαρμογές στην ιατρική, όπως για παράδειγμα η εξωσωματική λιθοτριψία, στη διόρθωση του τοπικού πάχους κ.α.

Πώς γίνεται η διαδικασία;

Ο πλαστικός χειρουργός τοποθετεί το gel υπερήχων στο δέρμα του προσώπου. Κατόπιν τοποθετεί την κεφαλή του μηχανήματος, η οποία εκπέμπει την ενέργεια. Μετακινεί αργά κι επιλεκτικά την κεφαλή στο πρόσωπο, ώστε η ενέργεια να διαχυθεί σε όλη την επιφάνεια αυτού. Η διαδικασία διαρκεί συνολικά περίπου μισή ώρα και υπάρχει κάποιος βαθμός ενόχλησης, ο οποίος όμως είναι ανεκτός.

Αποτέλεσμα των εστιασμένων υπερήχων

Τα αποτελέσματα φαίνονται άμεσα. Δηλαδή αφότου έχει τελειώσει η μία πλευρά του προσώπου, μπορεί το ενδιαφερόμενο άτομο να δει τη διαφορά στην ανόρθωση σε σχέση με την πλευρά του προσώπου, όπου δεν έχει γίνει η θεραπεία. Μια εφαρμογή είναι αρκετή για να δει κανείς αποτέλεσμα. Αν όμως κάποιος επιθυμεί για ακόμα μεγαλύτερο αποτέλεσμα μπορεί να επαναλάβει και δεύτερη ή τρίτη φορά, μετά από χρονικό διάστημα ενός ή περισσοτέρων μηνών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.