Αρχική InfoMommy Νέα Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα. Καταρρέουν τα όργανά της, λένε οι γιατροί

Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα. Καταρρέουν τα όργανά της, λένε οι γιατροί

bobi-708

Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα, ωστόσο οι πιθανότητες φαίνεται πώς είναι εναντίον της, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, τα όργανα της έχουν αρχίσει να καταρρέουν.

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της και χωρίς επαρκές οξυγόνο για άγνωστο χρονικό διάστημα. Η οικογένειά της την είχε σε μηχανική υποστήριξη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να ανακάμψει, όμως η νέα τροπή των γεγονότων είναι μάλλον δυσάρεστη.

Οπως αναφέρει το ΤΜΖ, αρκετά από τα όργανα της Μπόμπι Κριστίνα έχουν αρχίσει να καταρρέουν και πολύ σύντομα, ούτε η μηχανική υποστήριξη δεν θα είναι σε θέση να την κρατήσει στη ζωή.

Η δραστηριότητα του εγκεφάλου της έχει παραμείνει στο ελάχιστο και οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι μια πλήρη ανάκαμψη θα είναι θαύμα, αλλά ο 46χρονος πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, αρνήθηκε να τραβήξει την πρίζα για τη μεγαλύτερη κόρη του.

Η οικογένεια της βρίσκεται μπροστά σε ένα καταστροφικό δίλημμα: Είτε να αφαιρέσουν την μηχανική υποστήριξη, είτε να περιμένουν έως ότου όλα τα όργανά της καταρρεύσουν από μόνα τους.

Η γιαγιά και ο πατέρας της δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό της. Η Σίσυ Χιούστον της έστειλε μία ντουζίνα 22 τριαντάφυλλα εν αναμονή των 22ων γενεθλίων της, ενώ ο Μπόμπι Μπράουν της λέει κάθε μέρα πόσο την αγαπάει και ιστορίες για το πώς ήταν μωρό, με την ελπίδα ότι θα τον ακούσει και θα ξυπνήσει.

Πηγή: http://www.iefimerida.gr/


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.