Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Λιλιπούτειοι καραγκιοζοπαίχτες εν δράσει στον Πολυχώρο Ίλιον (από 15/2)

Λιλιπούτειοι καραγκιοζοπαίχτες εν δράσει στον Πολυχώρο Ίλιον (από 15/2)

καραγκιόζης-Ικαρία-σωκράτης-κοτσορές Ο αγαπημένος σκιοπαίκτης Ηλίας Καρελλάς προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών στα εργαστήρια θεάτρου σκιών που ξεκινούν από το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο έως 8/3 στις 5 το απόγευμα. Οι μικροί φίλοι του θεάτρου σκιών θα έχουν την ευκαιρία στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο να συμμετέχουν στα εργαστήρια κατασκευής φιγούρας Καραγκιόζη. Στο τέλος των εργαστηρίων τα παιδιά θα πάρουν μαζί τους τη φιγούρα που τα ίδια θα έχουν φτιάξει από διάφανο πλαστικό και ανεξίτηλα χρώματα, έτοιμη για να παίξουν!

Εργαστήρια: Σάββατο 15/2, 22/2, 1/3 & 8/3
Ώρα έναρξης: 5 το απόγευμα
Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά
Κόστος: 10€/ εργαστήριο, αδέλφια: 7€/ εργαστήριο, γκρουπ από 10 άτομα: 7€/ εργαστήριο. Για παρακολούθηση 4 εργαστηρίων με προαγορά: 28€

Ίλιον Σινεμά Μουσική Πολυχώρος
Τροίας 34 και Πατησίων (στάση Αγγελοπούλου), πλησίον σταθμού Βικτώριας
2108810602


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.