Αρχική Infokids Διατροφή & Fitness Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές αναμετρώνται σε έναν αγώνα 8Χ8 στο Δημοτικό Στάδιο Βριλησσίων (23/5)

Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές αναμετρώνται σε έναν αγώνα 8Χ8 στο Δημοτικό Στάδιο Βριλησσίων (23/5)

Youth-soccer-indianaΤουρνουά Ποδοσφαίρου Ακαδημιών 8Χ8 διοργανώνει το Σάββατο 23 Μαΐου και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Βριλησσίων (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη) ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων. Στο Τουρνουά Ποδοσφαίρου θα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά των Α΄, Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων Δημοτικού Σχολείου.

Θα υπάρχουν 3 κατηγορίες :

-Στην Α΄κατηγορία θα λάβουν μέρος παιδιά της Α΄ και Β΄ τάξης Δημοτικού
-Στην Β΄κατηγορία θα λάβουν μέρος παιδιά της Γ΄ και Δ΄ τάξης Δημοτικού
-Στην Γ΄κατηγορία θα λάβουν μέρος παιδιά της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης Δημοτικού

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως και την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015 στη Γραμματεία του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Βριλησσίων (Κλειστό Γυμναστήριο): τηλ . επικ. 210 8101510-11, fax 210 8034190, email: kleistob@otenet.gr.

*Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.