Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές εν δράσει στο Open Day της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Strikers

Λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές εν δράσει στο Open Day της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Strikers

Η νέα σχολική χρονιά αρχίζει και μαζί της ξεκινούν και οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers. «Για να το γιορτάσουμε διοργανώνουμε το πρώτο Open Day, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου  και ώρα 16.00, στο πλαίσιο του οποίου καλούμε όλα τα παιδάκια ηλικίας 6-10 ετών να μας επισκεφθούν, για να προπονηθούν μαζί μας ΔΩΡΕΑΝ!!!». Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις "Επίσκυρο", Αντ. Τρίτση 11, Πυλαία, Θεσσαλονίκη (έναντι PAOK SPORTS ARENA).

Για δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο: 6937 200 024 (κ.Γ. Μαλέογλου).

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Strikers
Παίζουμε, μαθαίνουμε, αγαπάμε το ποδόσφαιρο.
www.strikers.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.